Una família de La Sagrera molt aficionada a la màgica saga de J.K. Rowling es va enamorar del sota sostre en forma de balconet del local de l’Arc del Mercat de Sant Andreu número 35. “Vam obrir el 26 d’abril una botiga de Harry Potter, Joc de Trons i El Senyor dels Anells a Sant Andreu i el balanç és positiu. Ve gent d’aquí i ara aquestes sagues estan molt de moda gràcies a plataformes de sèries i pel·lícules com Netflix o HBO. Harry Potter ven molt, Joc de Trons ara ‘així així’ perquè el final no ha agradat molt i El Senyor dels Anells és un clàssic. Tenim poca coseta però sempre ve algun nostàlgic”, explica el seu botiguer.

20190703_190244
L’aparador de la botiga està inspirat en els dracs / ALBA CABRERA

A més, a La Cambra dels Encanteris volen ser molt fidels al seu estil d’amants de les històries amb dracs. “Ens han demanat que també tinguem productes de Marvel, però no ens encaixa amb el nostre projecte. El que sí que voldríem fer és aprofitar el local del costat de la botiga per muntar un cine per projectar pel·lícules dels anys 70 i 80. Tenir la botiga per un públic més jove i un cine pels pares i adults”, comenta el seu botiguer.

Aquesta botiga participa amb l’Eix Comercial en la campanya dels aparadors i a més, va participar del comerç al carrer i els va anar molt bé perquè els va conèixer molta gent. Ara també participen en la dinamització de la plaça mercadal. “Esperem que quan el Mercat estigui acabat, passi molta més gent de la que ara passa per aquí. Facin el que facin a la plaça, farà que vingui més gent, de Sant Andreu i esperem que també de fora del poble per ser una botiga de referència en aquest àmbit que no estigui situada al centre de Barcelona”.

20190703_190201
L’interior de la botiga amb productes de Harry Potter, Joc de Trons i El Senyor dels Anells / ALBA CABRERA

Alba Cabrera