La nostra revista, el Sant Andreu de Cap a Peus, farà 40 anys l’octubre de 2020, un pas més per continuar la seva trajectòria i seguir essent de la revista local més antiga de Barcelona sense interrupció d’edició. La nostra periodicitat és mensual i tenim fins a 11 números a l’any que arriben al domicili de tots els socis i sòcies de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar, a més de les entitats i comerços que s’anuncien i al Centre Cívic i a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

Recordem que aquesta publicació va néixer l’11 d’octubre de 1980 com el butlletí de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar i que avui dia segueix donant a conèixer les reivindicacions de l’Associació, a més de tractar temes d’actualitat però també generals de l’entorn andreuenc.

Accediu des d’aquí a les primeres edicions del Cap a Peus des de 1980 fins 2003. I a les edicions més recents a la web de l’Associació de Veïns

Un projecte que, en quasi quatre dècades d’història, ha passat pel pols de desenes de redactors i coordinadors diferents que de manera voluntària han donat vida a aquestes pàgines perquè les persones que formem aquest poble puguem informar i conèixer la nostra història, cultura, esport, comerços i moviments veïnals i transversals que ens afecten.

Pel 35 aniversari de la revista, es va organitzar una festa a la Plaça Orfila i l’Ajuntament de Barcelona ens va editar aquest vídeo

Ara, per celebrar les nostres quatre dècades de vida, d’aquí al pròxim 11 d’octubre de 2020, les portades de cada mes tindran un recordatori d’aquesta data que s’aproxima i quan arribi, organitzarem una activitat per celebrar-ho amb vosaltres. Per a fer aquestes portades commemoratives hem tingut la col·laboració d’alumnes de disseny gràfic de la seu que hi ha a Sant Andreu de l’ Escola d’Art i Superior de Disseny, la Llotja. També hi haurà portades de col·laboradors que han passat pel Cap a Peus durant aquests anys.

652_Collage portades 40 anys
Les portades del Cap a Peus recullen quatre dècades de reivindicacions veïnals

L’any que ve farà 40 anys que som el mitjà degà del poble de Sant Andreu de Palomar, gràcies a la confiança que la seva gent ha dipositat en nosaltres. Esperem continuar essent el vostre mitjà de referència andreuenc molts més anys.

Llarga vida al Cap a Peus!