David Albizu

Sembla que aquest any la UE Sant Andreu no acaba de trobar la regularitat necessària per optar a una primera posició que tota la seva afició ambiciona. Veníem d’unes setmanes on les crítiques predominaven per sobre dels elogis, també degut a les grans expectatives que la directiva havia declarat durant els mesos d’estiu. Si bé es cert que el grup ha fet un pas endavant molt important, manca alguna coseta per ser un equip regular i no perdre punts que a la llarga atorguen les posicions de privilegi.

Després de l’ empat contra el Castelldefels al Narcís Sala, sumat a la setmana que no es va jugar degut a la desaparició del Reus, es presentava un partit de màxima dificultat contra el líder imbatut: La Pobla de Mafumet. Lluny del que podia semblar abans de l’inici del partit, la UESA va portar el pes de l’ encontre amb ocasions i domini de la pilota. La falta d’encert en els metres finals dels locals i la inoperància en atac visitant no eren un bon presagi, el partit tenia cara de 0-0. Però va aparèixer la figura de Elhadji en el minut 89, donant uns 3 punts molt importants que reconciliaven a l’equip amb l’afició.

653_foto UESA
UESA

Amb la confiança que va donar el partit contra la Pobla, la Unió marxava a Igualada amb la idea de mantenir les bones sensacions i, de pas, seguir sumant de 3 per poder consolidar posició de playoff. En aquest partit un nom va destacar per sobre de tots: David Serrano. Va anotar els dos gols de la Unió, els quals eren els primers que anotava aquesta temporada. Va anotar a la primera part i posteriorment a les acaballes del partit per l’alegria de tots els desplaçats, que eren una bona representació. Entre els dos gols, l’Igualada va anotar de penal, però no va ser suficient per evitar que els punts volessin cap a Sant Andreu.

Després de dues victòries, els ànims al Narcís Sala eren completament diferents a setmanes enrere. Però no tot poden ser alegries i el Peralada s’ emporta els tres punts en un partit de resultat enganyós, sobretot veient el transcurs del mateix. Molt domini de la situació i superioritat territorial, però sense premi en un dia no gaire encertat del porter Segovia.

Per acabar i, en un altre ordre de coses, s’ acosta la festa major de Sant Andreu i, la Unió Esportiva no dóna l’ esquena a les festivitats. En conseqüència, es celebrarà el partit de la Festa Major, que coincidirà amb el partit davant del Manresa el dia 24 de novembre al Narcís Sala. De ben segur que tots ens acostarem al partit, on es viurà un ambient festiu i on esperem que l’ equip ens regali els 3 punts. La línia no és dolenta, cal mantenir la regularitat i estar tots junts per aconseguir el tan desitjat ascens, tot i la renuncia de Segovia, el porter inicial, que serà substituït per Carlos Craviotto, procedent de 2a B.