Des del més profund orgull per haver contribuït amb el meu petit gra de sorra a fer possible aquest gran tresor que  és el Cap a Peus, voldria donar el més sincer agraïment a tota la gent que el fan possible:  els que el  van parir, els que el van fer créixer, els que avui en dia encara fan possible aquest  petit miracle de que cada mes en surti un nou exemplar.

I perquè ens l’ estimen tant? Perquè sempre està al nostre costat, ens explica el que passa, el dia a dia, els esports, la cultura, els actes socials, tot el que passa a Sant Andre de cap a peus. I sobretot perquè sempre està al capdavant de totes les lluites i reivindicacions socialment justes. Reivindicant sempre un Sant Andreu més humà, just i habitable. Sense el Cap a Peus hagués estat molt més difícil assolir les importants millores que la lluita veïnal ha aconseguit aquests darrers anys al nostre poble i les que segur seguirà aconseguint.

Per això, quan en David  Fernàndez Coronel entra per la porta i ens deixa  sobre el mostrador la pila de Cap a Peus,  sempre penso: “ un mes més tenim la nostra revista… seguim!”.

Llarga vida al CAP A PEUS !

Jaume Domènech Gimeno. Ex-Director del Cap a Peus . Ex-President AVV Sant Andreu de Palomar