És una satisfacció per tots els socis de l’Associació de veïns i veïnes de Sant Andreu haver arribat als quaranta anys d’existència del butlletí Sant Andreu de Cap a Peus. Quan va ser autoritzada l’Associació l’any 1972, vàrem veure la necessitat de tenir un local social i un mitjà de comunicació amb els veïns.

Francesc Porret, President d’Honor de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar, durant l’ofrena floral a Ignasi Iglesias, l’octubre de 2019

El local el vàrem trobar en una caseta baixa al carrer Rubén Darío. El mitjà de comunicació es va fer a partir de diversos butlletins que no sortien gaire bé de preu per a la nostra feble economia.  Finalment vàrem trobar la solució: a l’amic Josep Camps, rector de la parròquia de Sant Andreu se li va ocórrer treure cada quinze dies un senzill full informatiu que li va posar de moment Sant Andreu de Cap a Peus. Vàrem intentar promocionar-lo per tot Sant Andreu. Va costar molt anar-lo mantenint, però finalment vàrem aconseguir que fos un butlletí que, encara que mensualment, té un recolzament d’anuncis de comerços i que fa un bon servei d’informació al ciutadà de Sant Andreu i que no va deixar de sortir puntualment cada mes. Penseu que la caixa de l’Associació no ha anat mai sobrada. No obstant sempre ens n’hem sortit.

Repeteixo una vegada més que hem d’estar molt contents de tenir aquesta revista que ens ha facilitat una bona informació  de totes les reivindicacions de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar.  Moltes Felicitats.

Francesc Porret i Gay. President d’Honor de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar