Amb l’ arribada del Nadal, també arribem a la pausa de mitja temporada a totes les competicions de la UESA eSports. La primera volta ha destacat per diversos factors: joc vistós, protagonisme als partits, molt bona defensa i falta de definició als últims metres. Fem una repassada ràpida per les tres competicions en disputa.

A la VFO, l’ equip arriba com el que menys derrotes acumula. Seria una gran dada de no ser perquè també és el rei de l’ empat. En una divisió molt igualada, en que dues victòries et fan estar a la part alta. Només faltaria enllaçar-les, però de moment l’equip aspira a tot. Cal destacar el paper de Tejerinho, màxim golejador de la categoria.

A ION, s’ha reconduït una situació que no pintava gaire bé. Un inici amb bon joc però mals resultats van deixar a la UESA cuera de la categoria després de quatre derrotes. Posteriorment, una bona ratxa de resultats, estableix a l’ equip a la zona mitja de la taula en una divisió molt complicada.

A Matchapp eSports ( també coneguda com CPVL) la UESA navega en la segona posició en un grup complicat, on trobem tant al Llevant com a S2V eSports. Sobretot destaquem el gran joc col·lectiu i els resultat positius que de moment van arribant.

En tot cas, la competició és llarga i queda molta feina per fer. Hi ha equip de sobres per poder culminar una temporada satisfactòria. Seguirem informant de com acaben les competicions i, esperem, poder celebrar a final de temporada. Som-hi UESA!

David Albizu