Què és el Cap a Peus?

Aquesta publicació va néixer l’octubre de 1980 com el butlletí quinzenal de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar. Revista mensual entre 1994 i 2022, avui com revista trimestral és la publicació veïnal i local més antiga de Barcelona publicada ininterrompudament. A més de seguir donant veu a les reivindicacions de l’AVV, el Sant Andreu de Cap a Peus pretén continuar essent un mitjà per oferir un servei informatiu i d’anàlisi crític pels veïns i veïnes andreuencs.


Primer Cap a Peus, octubre de 1980

Des dels seus inicis, els diferents equips de coordinació i redacció de la revista han treballat de manera voluntària per confeccionar-la. I ara, des de fa un any un nou equip de coordinació i redacció hem engegat motors per seguir traient mes rere mes el Cap a Peus als carrers del poble.

Entenent el món del periodisme i més concretament del periodisme local, hem decidit plantejar la publicació des d’una visió de profunditat i reposada d’allò que succeeix a Sant Andreu de Palomar. I pretenem fer-ho explicant-ho d’una manera didàctica i rigorosa perquè els veïns i veïnes puguin informar-se críticament, formar una opinió analítica o participar de les activitats, projectes o reivindicacions. Igualment, volem mantenir el vessant social d’interconnectar les necessitats veïnals amb els andreuencs i les andreuenques.

El periodisme local ofereix poder formar part d’un compromís social. És per això que des del Sant Andreu de Cap a Peus volem seguir treballant en una revista nostra, per nosaltres i per vosaltres, andreuencs i andreuenques.

Llarga vida al Cap a Peus!

Si vols rebre el Sant Andreu de Cap al Peus al teu domicili, només cal que et facis soci de l’AVV (32 euros anuals o 16 euros anuals per als jubilats o aturats)

retratsperlamemoria

Retrats per la memòria: Persones i lluita antifranquista al districte de Sant Andreu (1939-1982)

Extrarradi

Un blog personal amb visió global

Boceto de una periodista

Recopilación de mis trabajos

BARCELONA MEMÒRIA HISTÒRICA

EL MITJÀ SOBRE EL PASSAT DE BARCELONA

[RE]fotografiant Sant Andreu

Refotografia a Sant Andreu de Palomar